Bara en bild på Haylee...Den här ungen är underbar, så klart var hon aningens vild, men jag saknar henne som bara den!
Världens underbarsaste Haylee, som alltid pigga up när man blir less;D Kolla bara på bilden så fattar ni!

Äntligen Fredag!

Äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN! (hmm, vilket fult ord "äntligen" egentligen är..)

Nå ja, nog om det, .. eller nej! Fattar ni! Idag hade jag min sista riktiga skoldag! eller, nej inte hel sant, jag hade ju inga lektioner idag, vilket påminner mig om att jag aldrig lämnade in min uppsats om Telefonens uppfinnare(inte alexande Graham Bell, utan hela historien!)
så, hoppas att fröken är på bra humör när "skolan"(praktik för min del) börjar igen(fast, vem är egenligen glad då?) så att jag inte får IG för det!

Vidare, så är det idag jag far till Jeppis, och jag har faktiskt ägnat hela morgonen till att göra ett Grattis kort till Ella som fyllt nitton nyligen:) jag är minsan en duktig en:) Och nu har jag t.o.m. köpt en pesent till henne!

Jaha, nu har mamma kommit fram med ett förslag till sång för oss till Ellerts begravning nästa fredag,,. "Himlen är oskyldigt blå" av Ted Gärdestad... =/ Det är ju en mycket fin sång, men lite synd ändå om våran familj skulle förstöra den helt.. Ingen av oss kan ju ens sjunga, allt vi gör är våra tappra försök till att låtsas, och om vi nu skulle sjunga för en hel massa folk(ingen aning om det kommer vara mycke folk, men troligtvis så överdriver jag) så kan jag säga att man skulle kunna tjäna miljoners miljoner på att lägga ut klippet på Youtube.com ... Inte nog med det, men borde ta med kamerorna och Idoljuryn dit så att hela världen skulle få nujta av ögonblicket då hela klanen Henriksson skämmer ut sig!!
Nej, nej, kära mor, jag tvekar ännu starkt till att sjunga där!

Ja, det också, alltså nu far jag till jeppis, om ca 3 timmar, då Madeleine just skrev att de startat från Kiruna, kommer hem på söndag, och på tisdag far vi till Stockholm... What a wounderful life, Jag kommer  ju inte hinna ha nå riktigt sportlov, alltså ett sånt där som alla skolbarn borde få ha, och jag är väl ännu ett skolbarn! Jag vill åka skidor, skrillor, slalom(har ni tänkt på att de flesta vinteraktiviteter börjar på "S" som i "SNÖ" kanske..) men Jippie, Linda, högast vinsten i livet, du ska sitta i bil hela lovet:):) hurra, låt oss alla ha ha party för det här och lägga in dagen i almenackan för att minnas i evigheters evighet! ... niet.

Nå ja, nu ska jag packa så att jag har det färdigt, sen ska jag till JOHANNA! :)

Så, ha en trevlig helg, ett trevligt lov och ja, varför inte, ett trevligt liv.
Hade!
Linda

Torsdagarnas torsdag:)

Idag, har vi haft prov i skolan, i barteknik... Hmm, nu ska ni få höra, jag som inte kan ett skit om alkohol, barer, bartaknink, alkoholsmaker och utseenden osv osv. fick full pott!  haha, det är ju skrämmande, hur i hela friden gick det till? Hon som inte kan någoting eller int ens dricker alkohol fick alla rätt, nu är de ju skämmigt för både mig och klassisarna;) HEEEE...

vidare så hade vi även ett dietik prov som gick så där... jag tappade helt bort mig när frågan om de 6 viktigaste näringsämnerna kom... det enda jag kom på var typ Kohydrater och proteiner, som sedan promt skulle ringa i huvudet på mig och göra det omöjligt för mig att tänka på någonting annat! Så, eftersom man endast fick skriva en sak en gång, så kunde jag ju inte skriva Kolhydrater, proteiner, kolhydrater, proteiner, kolhydrater, proteiner... så ja, vi lär ju se vad Jonni säger om det här... Eller säger och säger, snarare gråter om det här;D

Jaha, vidare så hade jag även en redovisning på religionen om mormonismen att göra med S-M S. och ja, den gick väl bra:)

hmm.. upptäckte just nu att jag hade ju ca 3 prov på en dag! Kära Kerstin.

Jaja, mer då? efter diet + barteknik provet så hade vi ledigt till kl 12.30 då vi skulle mötas vid Lapin Kulta fabriken för ett studiebesök.. hehe... Nå ja, de var väl lagom intressant det också, speciellt för en som inte bryr sig ett piss om alkohol!!! Men, den där tanten som envisades med att säga "Jästing" istället för "jäsningen" visade oss runt på bryggeriet och tog oss tillslut upp till deas privata konferanslokal + bar där vi alla fick dricka... och de som ville fick öl... hmm, alltså halva klassen då=/

Jaha, eftersom jag stal morsans bil för att slippa gå till Lapin Kulta så stannade jag med Gina i stan och vi tog en promenix så att jag är fullstädigt blå om låren skulle jag tro=/

Men ja, annars ska väl allt vara helt ok... :)

Heeeeheee, jeeei imorron far ja till jeppis:) Jippie:) måste bara fixa lite grejer tills dess, så att jag och Johanna får det riktigt mysigt;D HE!

och mera plus om imorgon, för de är sista verkliga dagen i skolan:D JEE! nu återstår endast praktik, praktik och praktik:) Happy day:)

så ja, nu ska jag ta å plåga mig genom att hoppa runt lite på benet jag nu har tusennålar i,
se ya!

Onda Onsag...

.. var det inte idag:) Normalt så är onsdagar hat-dagar.. men inte idag:)
Vi behövde inte ens vara i Pikkantiköket (Skol resturangköket) idag, utan fick vara i ett eget provkök, vi 4 elever som dök upp idag:) Och Jonni var allt för stressad då det visade sig att han skulle vara på 3 ställen samtidigt, så vi fick vara ensamma, och det gick fint, var klara redan 2½ h före vi slutade...

... men så fick vi inte ens gå då, för han skulle inspektera och prata strunt så att jag missade 12 bussen hem! Usch.
Nå ja, de slutade väl bra ändå, för då började solen lysa, och efter att S-M S. och jag kört hem Johan och Matz, så for vi en snabbis till Seppäla och VM, där jag redan han köpa en tröja och en keps(hör och häpna, jag som inte ens använder keps, och till råga på det så var den GUL! ... nå ja 20 cent är ju inte allt för stora pengar trots allt.. hehe)

hmm.. var var jag? ja just de ja, efter K-centret så for jag och S-M S. till mig, alltså hem till byn, och for på en lång promenad i solskenet... jaha.. de var väl inte allt för kul antar jag...
Vad vill ni höra då?

Hmm, okej... Idag fick jag ett vykort från Minna, det var mycket kul... kanske inte för er, men för mig:) så Jeei för mig.

Nähä, inte dög det väl heller antar jag...

... jaha, jag har väl inget roligt liv då=/
typiskt er att trycka ner mig direkt så här, inte får man ens vara glad en endaste dag... Fy.

Å ja, Grattis det var på tiden, säger jag till Kronprinsessan och henns Daniel nr 2! nN väntar vi alla väl ändå bara på att Calle-Fille ska fria till mig, för alla vet ju att jag ändå kommer att sluta som prinsessa till slut, de vet vi ju... eller hur var de nu?

ps. nu står det 8-4 på min lista, så JA leder ännu:)

å ja, eller jag menar: ps 2. Jag vet att jag stavar fel lite här och där, men testa själva skriva på en laptop i 400 knyck, de ni, de är inte allt för lätt...

hm.. nu börjar det lukta julmust runt knutarna, ska dra, synes!

.. ja justde, Tack Lilli för min sida;) Du är ... en hmm... bra tjej;) hehe

Tisdag.. fortfadande då...Haha, en 3 år gammal bild som Jessica rotat fram, var bara tvungen tt lägga upp den så att alla får ta del av min skamm.. och att nu alla som haft en dålig dag iaf får ett bra slut.. så skratta på för en här gången bjuder jag på det;)

och, ja just ja, .. nä de va ingenting:)

äh, de var de ju visst, glömde bara bort det för en sekund... just nu står det 6-4 på min lista, så "JA" leder:) ska nu bara ragga fler ja's/nej's :)

Se ya!

.. eller Gonatt menade jag ju..

Ela och Isac


Idag!

Idag, sken slen när jag gick till skolan(eller till bussen, hur noga man nu vill vara) och redan då kände jag hur bra dag de skulle komma att bli! (väldigt sentimentalt för att vara jag så ta vara på de här ögonblicket)

Ja! Solen sken hela dagen och vi underbara elever fick vara inlåsta i vårat klassrum ända tills maten serverades, vilket visade sig vara ÄRRRRRTsoppa(som Esa säger de) ... så jätte mycket för e bar dag där...

Men men, inte tappar jag modet för lite ärtsoppa inte, vi åt oss mätta på semlor istället! :) Najs!

Äsch, de låter ju som om jag har haft en dålig dag, men nej inte alls! Ingenting speciellt har hänt idag, men ändå bara pyrer det och pyser det i mig, vad kan de vara? vårkänslor? säkert! haha!

(AAAH, vad har hänt med mig? jag skrattar åt vårkänslor, jag som hatar vårkänslor, vad har hänt, någon har tagit över min kropp, save me!)

Idag, kan jag faktiskt säga att jag är lycklig! (int glad, för det känns som om de är någonting beståede, medans lycka komme och lycka går...) men de bubblar i mig, solen får mig att bete mig konstigt.... wierd.

Okej, det enda speceilla och ovanliga som hänt idag är att Johanna S. äntligen idag loggade in på msn, Jeeei! Haha, nä men jag har inte pratat med henne på svin länge! Så nu hoppas jag bara på att Madeleine E. har plats för mig i bilen till jeppis ihelg, för jag vill hälsa på Johanna:D

Okej, nåonting är fel, jag är jätte glad idag, även om de var ärtsoppa i skolan!

ska kanske ta å städa rummet och se om denna konstiga feber försvinner, det här är ju inte klokt!

Hade!
Happyface Linda.


Välkommen till LindaLiv!

Nu har Linda gjort som en stor del av välden, hon har skaffat sig en av dessa modäääna grejer som en blogg! Stort framsteg i sin utveckling!

Så, här ska man alltså berätta om vad man vill, men oftast om vad man gort idag, eller vad man gör.. men, som alla nog vet så gör man inte alltför mycket annat än skriver när man skriver.. förutgom det att jag också försöker plugga på samma gång, de går inte allt för bra! (+skruvar upp en kork, kliar mig i öronen och räknar dagar)

Nå ja, en liten fråga bara... Ska jag eller ska jag inte?
Svara mig, någon snälla! bara ett litet ja eller nej...
Och, nej, ni får inte veta frågan, jag vill bara ha ett ja eller nej som tröst:/

Okej, nu ska jag gå och snoka igenom köket efter någonting ätbart(med ätbart menar jag inte brända stuvademakaroner som pappa lagat, och som jag skulle ha passat... hmm)

Hade!
LL


RSS 2.0