Ok, lets talk Linno.


Låt oss säga det så här... solen skiner och Linno har PSM... Kan det bli värre?
Jag menar, här försöker jag njuta av det fina vädret men Linno bara surar och gnäller...

Hur irriterande är inte det?

Annars så är det ju valborg idag... så alltså, enligt gammaltro så var gränsen mellan levande och döda som svagast under denna natt och majbrasan är som där för att man brukade bränna häxor på den tiden.. den enda häxa jag vill bränna idag är sura Linno.. oups, förlåt mig, inte fint sagt av en kristen syster.

Nå väl, vad mer? ja just det, idag firas alltså inte valborg så mycket för samma orsaker... antar att jag för skippa Linnobränningen idag... Man firar valborg med brasa eftersom det symobiserar våren och att bränna bort allt gammalt och därmed göra plats för nytt...

Linno är väl gammal nog för att jag ska få bränna henne... fast så sur som hon är skulle hon väl aldrig börja brinna...
Nej, sannerligen, för att få eld i den kalla själen behövs mer än bensin och Jimmys tändare.

...fast man borde ändå ta bort henne och göra plats för någonting nytt i henes ställe...

Kan man byta en storasyster mot en ny liten gullig lillasyster? Mamma vill dock ej ge mig en lillasyster och hon säger att Linno inte går att lämna tillbaka..

Månne om Linno-affären har stängt igen pga. för mycke klagomål. Sökte efter en på Hitta.se, men dock utan resultat....

AUUUGH! Måste väl ta och låsa in mig på toaletten ett tag, med öronproppar för att slippa
 höra/se/känna/lukta att hon är här... Poor me.


Bye!

Om jag...

..någonsin gifter mig, så vill jag åtminstone ha den här tårtan:

Snälla?


Publicerande

För första gången EVER ska jag visa er de hittils osedda bildrean på min och Linnos första kärlek... dvs. första personen som vi någonsin fallit för... Ja, som ni som känner oss ser ju att inte mycket har förändras sen den tiden.

Så, varsågoda.

Först kommer Linno och Milagowilailgoihrg ..(inte säker på om jag stavade rätt, men fråga Linno isf.)Ja, visst är det kul att folk finner kärleken, men jag kan erkänna att det var lite svårt i början då hennes Han med stort H inte bar några kläder eftersom hans päls värmde tillräckligt.. nåväl, detta var en lycklig ti i Linnos liv, ni ser nog på bilden hur lycklig hon var då. Oturligt nog blev Han(ids inte ge mig på namnet igen, det är så svårskrivet) tillfångatagen när han en kväll var ute på en promenad med Linno. det visade sig att samtidigt hade en gorilla rymmt från Zoo och de gjorde felet att tro att det var Han.

Nu följde en svår tid för Linno, först blev hon anklagad till att ha kidnappat gorillan, och fick genomgå en hel massa olika rättegångar vilket inte resulterade i någonting. Vad som var och är ännu mer oturligt nog är det att ingen någonsin trodde Linno, och därför Han ännu boende i en bur, som en gorilla.

Linno har länge varit mycket deprimerad av detta, hon har som förstått ingen laglig rätt att ens närma sig honom. Nåväl, vi alla hoppas på att Linno en dag skall finna kärleken igen.

Så, till min första dejt.

Detta är en bild jag verkligen tycker om, tagen en dag då my myste på verandan i hans stora villa i Kalifonien, oturligt nog så ser jag mcyket blek ut mot honom...

Så, "Lando" (kan inte lämna ut hans riktiga namn, så nöj er med mitt smeknamn för honom.)
var min första kärlek, och vi hade en mycket btra tid. Han var alltid lika underbar, men som oftast så känner en av er hur den sakta växer ifrån den andre. Jag kände att vi inte skulle kunna håla i evigheters evighet, men Lando kände att jag var den ende för honom. Det är nu länge sedan vi bröt upp, men vad jag hört talar han ännu om mig som den ende, och han brukar ännu skriva fina brev till mig.

..men som med allt fint, det måste ta slut någongång.
Lando var en bra kille, men han är inte " den" för mig, för som sagt finns det många fler bättre killar för mig.

Nå väl, det var vad jag hade att dela med mig idag.

Godnatt.

så här glad...

Så här glad blev jag då jag märkte att Jimmy glömt att ta med min cykel till Umeå.

Ps. Känsliga tittare/läsare varnas.


20 april 2009

Till att börja med, idag har jag vart med Sampe och Micke och handlat.
Eller ja, Sampe skulle köpa en ny tröja.
Han ville bara ha de fula tröjorna, jag ville att han skulle ta en av de fina... och eftersom det var jag som hade pengarna så vägrade jag köpa den gröna fula och dyra tröjan. Usch. men då ja, då skulle han istället ha den lite mindre fula vitblåa. och jag var tvungen att ge mig, för det var ju trots allt inte jag som skulle använda den... påminde de mig om. Usch. Varför kan småbröder aldrig göra som man vill?
Sebbe vägrar klippa håret och Sampe vill inte köpa den snygga tröjan.
och Jimmy vill bara kramas... hmm.. han var ju inte min lillebror direkt... men han är som en litenpluttinutt HEHE

Nå väl.
GRATTIS ISAC PÅ ETT ÅRS DAGEN!

(ps. bildrena snodda från Cattis blogg, sry!)

Och sen så, här får ni lite bilder från fjälls.


Natalia och jag

över trädgränsen!

brudarna som klär av sig! :o

Linda is back in town!

Moro alla!

Nu är jag back in bussnies igen! .. eller hur det nu var man stavade det...

Well, detta har varit en mcyket aktiv och krävande vecka, jag har hunnit med allt och inget! Usch.

Har alltså varit i Kuttis hela påsken, sen tisdagen till Levi sen tors till fre i Fällen och skida, sen hem på söndage morgon.... hmmm, vilket är idag alltså.

Nu har jag mega on i magen, månne om jag blitt förgiftad av fjällvattnet, för att de smakade apa blandat med rutten firre... hmm.. jag fick iaf sår på läpparna av det.

Nå ja, kanske man ska berätta att jag faktiskt varit till norge också i veckan, snacka om att jag är globetrotter;) nåväl, detta är alltså hur jag räknar, för vissa anser inte att Treriksröset kan räknas som riktiga norge, bara för att jag var typ högst 3 fot in i landet... =/ Men jag tycker att jag varit där, så då har jag... för den delen så delade ju vi stuga med en norska... och en australienare... hmm, betyder det här att jag varit i Australien också? ... borde ju betyda det, med min logik.. äh. Dit ska jag iaf fara någon dag, för han var så snygg, även om en aning löjlig med sin flickvän...

Äsch, kanske man skulle underhålla Eve och lite? månne...

ps. De är faktiskt så att jag fått lite färg på kinderna, vad folk än säger... blä för dem.

MÅÅÅRÅ!


Här ser ni, jag ska bara ha åtta barn trots allt...

Här ska ni få ett smakprov  på hur det kan se ut efter att vi har handlat lite hem... för 3370kr. Och, detta är nu bara vanliga saker som mjölk och fil grejer.. inget extra extra, och absolut inte tillräckligt för en vecka. Welcome to a family of 10 pigs.Att tillägga, detta är inte allt och verkligen inte nog, och förövrigt så kom inte allt med på bilden, det linno håller i är inte en roman, det är kvittot.

Ps. Eftresom vi alla är släkt till slungas(förutom pappa då) så handlar vi på extrapris, dvs. vi snålar så mycke vi kan, men ändå blev det 3370 kr på mat.

Just nu hoppas jag starkt på att ICA skulle finna den här bilden och därmed skicka en kundvagn(eller två) med oss hem plus bärhjälp, för det är olidligt att bära fram och tillbaka alla grejer!

Snälla ICA!


hejdå!

Utkast: Nä nu ...

Nä nu ni... nu är jag less... Usch.

Ni får väl se sen.. om det blir nått att se på... imorgon kanske? EEEEHHE

Fritolkning av text är inte fel.Då var det officiellt.
Nu kan jag "gladeligen" tala om för er alla läsare att nu äntligen har min Linno flyttat tillbaka till mig. Ni alla som kännt oss och stöttat mig i denna svåra tid då Linno för några månader behövde en "paus" är säkert mycket lättade över att denna tid nu kan läggas bakom oss... Jag hoppas att alla kan förstå mitt beslut att ta tillbaka henne, efter allt... Hon behövde få andas lite, och jag vill inte vara sämre än att ta tillbaka henne nu när hon tagit sitt förnuft till fånga och flyttar tillbaka... Jag vet att vi hör i hop, och alla ni vet hur mycket jag älskar henne, även om vi har mycket vi behöver parata igenom för att kunna helt lägga detta bakom oss och leva det liv vi var menade till att leva tillsammans. Jag hoppas och önskar verkligen att ni förstår mig och stödjer mig i mitt val, och därmed accepterar Linno i våra vänskapskretsar igen.
Tack på förhand.
er Linda.

Idag... nej, Ikväll..

Orkar jag inte skriva... inte prata, inte se, inte sitta... ingenting.. allt pågrund an idags slitsamma åkande... eller uppklivande ut snödrivarna... det beror på vem man frågar...

75% av "åkandet" handlade om att åka in i träd och ligga i snödrivan sisådär en helv timme eller så... aktivt! haha!

Nå ja, lite pics ska ni få se!

Jag och Suschs i backen!


Sussi is doing her pose;)


Mia jag och sussi är Mänkkisar.. se på min blick när jag får ta en tugga ur Meetballsanwich a la Sussi!


Jessica i skogen, lugn som bara den, och låtsas som om hon faktiskt skulle dit och göra någonting..


The gang


Timpa och Jess.


Timo/Timpa/Tomi och Mia.

RSS 2.0