Hmm.. dagens fundering.

Hur i hela friden kunde jag få MVG i svenska? När jag kollar mina inlägg här så stavar jag ju som en av Linnos kossor... eller som Linnos Anders, har föga tankar för de där bönderna. Kan jag ännu skylla på att jag skriver för fort för min hjärna? Eller för fort för mina fingrar? Eller nja, kanske det har med mina hiilos-makkara stora fingrar som trampar fel? Jo, så måste det vara. Skönt att få den sora världsfrågan löst, nu har vi bara kvar "Vad ska vi göra med spädbarnsdödligheten i U-länderna?" och sådana andra mindre viktiga frågor. Ja, ni förstår, det här känns bra för oss(mig) på LPAB (LösningenPåAllaBesvär)...

Vidare så har jag haft det fint, förutom det att A's mamma "spår" och hon spådde att jag skulle leva i tusentals år.. ungefär... nej men att min livslinje på min hand var så lång att jag förmodligen skulle bli uppåt 100-120 år. Och hur kul är det?! Helt seriöst?! Annars så var mitt liv bra, jag hade  bara haft en stor sorg i min barndom, men den hade jag klommit över nu(typ?) och i framtiden skulle jag få en djup inre frid. Kul.

Här ska jag alltså leva i 120 år och inte göra annat än att vara lugn och grubbla på mitt sorgliga förflutna. Jo just det, min "kärleks-linje" var ganska bruten, så jaha, det var ju ännu roligare.

Trevligt säger jag bara. Hoppas åtminstone att de 30 sista åren tillbringar jag som medvetslös.

Nej men så kan man väl inte säga, jag får väl bli hon nittioåriga Linda som startar matkrig på ålderdomshemmet, Pfff, Frid och frid, här ska ni få se på fred när de ger sig!! WHIO!

..kanske inte så konstigt att min kärlekslinje var lite bruten, när allt kommer omkring.

Ny dag, nya problems...

Alltså, kan inte någon komma till stockholm och ha emd sig en maga stor väska? Har så mycke grejer som ska upp nu till jul och har nada plats snart! Seriöst, skulle kunna fylla ännu en stor väska med grejer! Och då ska jag då änså lämna kvar det mesta till efter jul... what to do, what to do?

Sitter nu på bibblan och segar efter att först simmar och sen surat över att så många ville simma denna ljuvliga regniga dag. Ska nu snart hem och käka och sen hämta V från dagis och sen hem och börja julpyssla:) Nice.

Oke, måste dra, min tid går ut och tåget går snart... bye!

ps. har en super duper bra överrasknign till dig och bebben Ginz, men det får du först veta om en månad, drygt:)

Yes yes..

Har haft en riktigt fin helg=)

Igår var jag till stan och skulle möta upp Merle och en anna tyska som hete nått på typ Katharine eller så, man kan ju aldrig veta för noga med de där tyskarna... ;D well, vi hade iallafall det mycket roligt, eftersom vi var till Stadion och såg på något Snowboard Jam, eller vad det nu hette.. man kan ju aldrig veta så noga med de där stockholmarna...

Nå, summasumarum, ni ska veta att de här nollåttorna fraktat hit snö för att kunna ha sitt snowboardsrejs ner för en ramp... De är ju inte riktigt kloka. Sen gick alla runt i riktiga vinterkläder och snowboardsskor... lagom roligt, eftersom tidigare på dagen var det 10 + och strålande solsken! Så mycket för deras coolhet...

Det här med stockholmare är lite svårt. Det är riktigt jobbigt att kunna skilja på tjejer och killar här. Alla är då lika feminima och alla låter så här " Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!" när de ser någopt intressant. riktigt lustiga typer, någon borde ta sig an uppgiften att undersöka alla dessa tomma hjärnor som springer runt lösa här..

Vidare så ska jag imorgon fara och köpa mig en sån där toutch(?)skärm-mobil.. Tänkte faktiskt testa en Samsung nu.. Och guess what, I'll never go back to Sony Ericsson. It's bajs. Om nu telia inte vill/får köpa tillbaka min mobil så kommer jag ställa till med en scen och bryta av den mitt itu och kasta den på väggen och sedan ta på mig ett på höga klackiskor och krossa resterna med klacken... och sen säga "You can take it anyway" Som den hollywood-stjärna jag är. Och, det h'ätr menar jag verkligen. Kan jag krama främlingar och kan jag vara gnällkärringen på telia så kan jag då visst göra det här också. De ni!

Well, nu ska jag väl börja fara hem från detta hyper mordäna biblotek som har fler datorer bänkar än böcker. Det är väl så det är nu förtiden.

Nu ska gamla jag ta och dra mig tillbaka till min tid, stenålden.

Bye.

Fråm The Joultoumten.

Det är ett tag sen jag skrev sist, men vet ni vad? Det är ett tag sen Shakespears skrev också, så det betydetr nog att jag kan räknas in i eliten.

Typ.

Sitter nu i Nacka Biblotek, har som sagt blitt en riktig 08, tyvärr, för nu har jag skaffat bibblo-kort också.

Ni måste bara få veta vad jag just gjorde. En tjej satt vid ett bord och ropade "Ida!" efter mig, och jag som den halft döva människa jag är hörde ju så klart "Linda!" så jag gick fram till henne och Sa
"..eee.. Hej! Vad gör du här?!" ni vet, som man säget till folk man inte riktig förväntat sig att se där. 
Sen så, tog jag till med det mest stockholmska jag vet och gav henne en kram...
Hmm, jag vet.. en kram. Och då sa hon...
"eeeh, jag tror att jag tog fel på dig och en annan.." 

Whops.  
Ja visst, så visar det sig att vi inte har någon aning om vilka vi är.. Sekunden före hon insåg att jag var en främling så sprang en hel massa nya namn igenom huvet på mig typ: "Inza", "Hon den där andras tjejen".. nej, "NINA!" där har vi det. Så jag beastämde mig för att det var en Nina. Men det var det inte. Hon var bara en namnlös tjej som jag just kramat. Trevligt.

Som alltid så kommer dessa fredagar väldigt ofta! Den här veckan har gått fort, har ju haft F ända till igår, då A kom hem från NY, och sen så har ju Mamma vart i stan, och Ukrainska Olga var och hälsade på mig på måndagen och på tisdagen kom tyska Merle förbi också:) Så, veckan har gått fort.

Annars så händer inte så mycket. Jag har just kommit fram till vad som är den prefekta julklappen till Jimmy, så nu är det problemet nästan löst. Alltså julklapps-problemet. Det är bara 10+24 dagar kvar, fattar ni! Och jag har köpt en, uno, one julklapp!

Usch, det var mig ett varmt biblotek! Eller kanske det är eftersvettet från mitt simmningspass? Maybe.

well, nu fick ni ett ganska långt inlägg va?
Det får duga.

Oja, för er som vet, så har vi nu fått en lägga i stan, så vi blir inte huslösa till julen, ack nej, ack nej, nu har vi någonstans att bo, vi flytatr väl runt den 16:de :)

.. ja, det får duga, Sarra-marra och Gina, mina blogg läsare, CALL ME sometimes:) Ps. Gina, vad har Mersa för strl. på kläder nu? ..eller vad har hon till julen? :)


så ni vet

so long, ska och käka pizza med Cattis, BARNFRITT! wiiihooo..

annars händer inte så mycket, imorgon far A till usa så ska ha F i nåra dar ensam:) ska bli mysigt..:)


bye

Till er alla...

.. som tycker att det är jätte kul att jag missar Lilla jul, Lucia-vakan, Julmiddagen, trettondagen och allt annart vad som tänkas kan..
Ta och gör något annat av erat liv, era patetiska, små, fula och elaka, elaka, elaka dumma norrlänningar. USCH.
..HÖHÖ, för enligt MEtro är jag en fullständig stockholmare!
NÖT.
Nu är jag och tar hand om O och E och E, vi har lute fredagsmys vi:)
Så, dags att mysa lite med mina pojkar:P

Underbart är kort.

..och dagarna går fort.
Usch, idag ska jag alltså tillbaka till stockholm igen. Inte för att det är så där jätte hemskt, men borta bra men hemma så hundra tusen gånger så mycket bättre! Happis är mig då en fin stad! Borde vara lag på att man inte skulle behöva flytta.. fast det kanske man inte behöver? Äsch.
Men, nu är det ju bara drygt två månader tills julen. Så den 21 december kommer jag ju hem igen, och stannar då lite längre, till början av januari. Sen så är det ju bara till mars kvar.
och sen vadå?

RSS 2.0